Hejssan!

Tukholmassa on käynnissä toinen messupäivä Stockholm Furniture FAirillä, eli huonekalumessuilla Älvsjössä. SULO-tuolit ovat saaneet paljon uusia kavereita ja jopa ystväviä.

”Tämä SULO(-tuoli) on ensimmäinen tyylikäs lastentuoli, jonka olen nähnyt.”

Näin sanoi eräskin sveitsiläinen herra, joka vieraili tutustumassa SULO-tuolin erilaisiin variaatioihin.

Suomalainen design on esillä messuilla mm. meidän ja yhden kaverimme, Fasetin toimesta. Uutta ja vanhaa suomalaista kalustesuunnittelua. Fasettin osastolla B05:38 esitellään melkein jo unohdetun Carl-Gustaf ”Nalle” Hiort af Ornäsin henkiin herätettyä tuotantoa, jonka Fasettin Janne, Heli, Samuli ja Satu pelastivat meille. Ja sitten on meidän osastolla Petteri Häkkisen suunnittelema SULO-tuoli. Molempia muotoilijoita yhdistää mm. selkeät linjat ja tietty leikkisyys.

Kiinnostusta lastenkalusteita kohtaan selkeästi on ilmoilla. Vaihtoehtoja puolestaanrajallisesti. SULO-tuolien muunneltavuus toki tekee SULO-tiuolista enemmän kuin vain yhden tuolin. Se on kuin sveitsiläinen monitoimityökalu, mutta kuitenkin ”ihan vain” tuoli.

SULO-tuoli edustaa juurevuutta ja sen tarkoitus ei ole vain helpottaa lapsiperhearjen hankintarumbaa (koska kaikenmaailman kurahousuja ja pipoja ja luistimia, ja vaatteita ylipäätään ja ja ja on vain pakko hankkia uusia/sopivia/toisia…), mutta myös olla elinikäinen kumppani, joka kestää lapsuudesta aikuisuuteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *