Persoonalliset lapsimallit hakusessa

Maanantaina 22. heinäkuuta 2019, Lahden sataman Piano Paviljongissa klo 11–16 pidettäviin kuvauksiin on hakusessa pari mallia: persoonallisia, ilmeikkaitä lapsia, jotka tykkäävät olla kameran edessä. Heillä voi olla hyvinkin jokin nk. erityispiirre.

  • noin 6 kk ikäinen istumaan oppinut tyyppi
  • taapero-ikäinen tyyppi

Teemana: Hassun Hattu Henkilön kesäkutsut

Juhlissa kuuluu olla kakku, koristeita, mutta ei välttämättä edes hattua – paremminkin hyvä tunnelma. Ja vieraathan tekevät juhlat!

YHTEYSTIEDOT

Hanna Kopra
hanna@vesalainen.fi
0408377007

SULOINEN TUOLI

SULO-tuolimme on sysmäläislähtöisen, Koulutuskeskus Salpauksesta artesaanipuusepäksi ja LAMKista muotoilijaksi valmistuneen Petteri Häkkisen suunnittelema tuoli, josta saa syöttötuolin, juniortuolin ja lantion leveydestä riippuen tuolin, joka palvelee aikuistakin.

Me olemme lahtelainen yritys, joten on luontevaa kuvata SULO-tuoli Lahdessa, lahtelaisen kuvaajan linssin läpi.

SOPIVA KUVAAJA EI OLE ITSESTÄÄNSELVYYS

Minulla (Hannalla) on itsellä kokemusta lapsimallina olosta (6 kk iästä noin 12-vuotiaaksi) ja siksi etsin projektiin kuvaajaa, jolla olisi todennäköisesti sellaista taitoa – mitä ei kaikilla kuvaajilla ole – eli tulee lasten kanssa toimeen. Itse olen lapsena sen verran monen kuvaajan edessä ollut, että samaa hupsuutta ei nyt toisteta mitä jotkut ovat joskus tehneet. Eli ottaneet hyvän kuvaajan, mutta jolla ei ole lasten sieto- tai käsittelykykyä.

Siksipä Jenni-Maria Könönen oli varsin helppo valinta. Aiemmin emme ole tehneet yhteistyötä, mutta lokaationväijymisessä tunnelma oli oikein hyvä ja aaltopituus löytyi. Jenni-Marian kuvan jälkeen voit tutustua hänen sivustollaan: https://www.jennimaria.com, instassa: @jennimariacom , Facebookissa: @ValokuvastudioJenniMaria ja LinkedInnistä Jenni-Marian löytää myös.

NIZZALAISTA TUNNELMAA HAKEMSSA

Kuvauspaikka on ollut kauan jo selvä: Lahden Satamassa sijaitseva Piano Paviljonki. Se kuuluu KOKO Lahden tiloihin, mutta siellä ns. operoi puolestaan Kanresta, joka pyörittää Sibeliustalon ravintolaa.

Piano Paviljongissa ei ole tullut käytyä. Jotenkin se on helmi vailla turhaa – ansaitsemaansa – huomiota.

Sisätiloissa tuskin olemme, ellei ole aivan mahdoton sää, koska maanantaille 22. heinäkuuta on laitettu puolipilvinen säätilaus vetämään.

Lahden satama aukeaa Piano Paviljongin terassilta ihanasti, koska lasinen kaide antaa maiseman loistaa lävitseen.

Terassin kalusteet ovat ihan linjakkaat ja sopivat SULO-tuolin interiööriksi. Katto on leikkisä ja samalla jotenkin perisuomalainen, eli nokkela. Sen läpi valo luo hauskasti erilaisia kuvioita.

Kuvaukset pidetään siis luontevasti Lahdessa ja lapsimallienkin haluttaisiin olevan Päijät-Hämeestä, koska meillä on sellainen metataso (”Metataso tarkoittaa ajatuksella tavoitettavaa korkeaa tai abstraktia tasoa” – Oxford Dictionary) kuin Lahti ja Päijät-Häme.

 

#Lahti #PäijätHäme

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *