Hallo Kind und Jugend! 11.1. A-013

SULO-tuolit matkaavat syyskuussa (19.–22.9.) Saksaan, Kölniin. Siellä järjestetään VALTAVAT Kind und Jugend -messut, jotka jakaantuvat kuuteen eri halliin. Vuonna 2018 messukävijöitä oli hieman alle 25.000 ja näytteilleasettajia 1239 yhteensä 110.000 neliön alueella.

SULO-tuoli edustaa messujen huonekalupuolta ja kuten arvata saattaa näytteillä on kaikkea maan ja taivaan väliltä. On ruokaa, astioita, erilaisia leluja ja digitaalisia sovelluksia. Alles möglich! Kaikkea mahdollista.

Setzen Sie bitte

Kind und Jugend -messut kestävät siis torstaista 19.9. sunnuntaihin 22.9. Osastomme sijaitsee hallissa 11.1, joka on toinen ISO halli, koordinaateissa A-013.

Osallistujia messuille saapuu ympäriinsä, niin näytteilleasettajina kuin ammattilaisvieraina.

Kind und Jugend -messut ovat siis toisenlaiset kuin vaikkapa Lapsi Messut. Kölnin messut on suunnattu nimenomaan ammattilaisille – ja tällä tarkoitetaan heitä, jotka tekevät sisäänostopäätöksiä.

Vanhemmuuden ammattilaisia olemme me kaikki ja kukin tavallaan.

Saman katon alta löytyy siis mielenkiintoisia tuotteita ja lähtökohtia lapsiperhearkeen. Kulttuurillisesti messuviikonlopusta tulee siis kiinnostava. Messuilla tulee voida kierrellä, ihan jo ymmärtääkseen miten monenlaisia tuotteita tarjotaan arkea ilahduttamaan.

Ja kyllä! Vaikka voidaan olettaa, että messuvieraat eivät koostu pienistä henkilöistä, niin osastollamme saa jälleen piirtää. Piirtäminen tekee hyvää aikuisillekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *