Oi kesä, oi kesä – olit suloinen!

Kesällä kuvattiin Jenni-Marian ja 10 kk – 13-vuotiaiden lasten kanssa Lahden sataman Piano Paviljongissa fiiliskuvia.

Jännittikö miten menee? No h i u k a n. Niin Jenni-Mariaa, minua kuin lapsimallejakin – ja ehkä heidän vanhempia myös.

Mitä JOS sataa?!?

Piti sataa, muttei satanutkaan. Olikin todella helteinen päivä. Lapset ja helle tai helle ja kuka vain! Voi pojat ja tytöt. Onnea on vesielementti! Järveltä tuuli lempeästi ja tunnelma todellakin oli kuin Nizzassa – tai kuin Muumit Rivieralla.

Aamu alkoi joutsenperheen ihmettelyllä. Paikalle saapui pelastuslaitoskin, mutta siimaa toisen täysikokoisen joutsenen jalasta ei saatu. PIan mallitkin saapuivat paikalle ja alkoi orientaatio kuvaussettiin. Eli hengailua ja toisiin tutustumista. Sillä lapset saattavat olla yhtä epäluuloisia uusia aikuisia kohtaan kuin joutsenet pelastajia.

Hei, hei hymyä!

Kun paikalla on isolla ikäjakaumalla porukkaa ja halutaan iloisia kuvia pitää olla nopea ja huolehtia että verensokerit pysyvät hyvällä tasolla. Pienimmät tarvitsivat päiväunia ja vähän isommatkin kaipasivat lepohetkiä.

Pitääkö lasten aina hymyillä? Ovatko vain hymyilevät lapset suloisia? Kyllähän suloista on katsella yrmyjäkin ja siksi meidän kuviin sai valikoitua myös ei niin kullannuppuisia otoksia.

Kaiken kaikkiaan fiilis pysyi hyvänä ja kaikki jaksoivat todella upeasti! Jännitys laukesi tietenkin lopussa – kuten niin usein lasten kanssa käy. Kuvia valikoitiin kaikista vain osa – kuten kuvauksista aina – ja kaikki herkut mitä Betty Sweetistä oli hankittu syötiin pois!

Kuin lämmin tuulahdus

Nyt ulkona ropisee sadepisarat räystäisiin ja kuvien kautta pääsee edes hetkeksi siihen helteiseen hetkeen. Valitsen kuvista sopivimpia Saksan Kind und Jugend -messujen seinäelementteihin ja esitteeseen ja toivon, että sama tunnelma välittyy sitten niiden kautta Kölnin messuvieraille.

Tässä vielä muutama virallinen otos Jenni-Marian ottamista kuvista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *