Tää olis SULO-tuoli

SULO-tuolin idea on toimittaa montaa virkaa elinkaarensa aikana.

BABY-SETTI

SULO-tuolin mukana siis tulee vakiona baby-setti, joka auttaa istumista harjoittelevaa pientä ihmistä pysymään istuma-asennossa. Se kiinnitetään samoilla ruuveilla kuin selkäosa. Että pysyy paikoillaan.

 

Syöttötuolina

Verrattaen pian pienennysosaa ei enää tarvita ja se otetaan pois. Syöttötuolina SULO-tuoli toimii lapsesta riippuen X aikaa.  

 

Jokaisen lapsen tuoli

Kun lapsi ei ole mikään vauva eikä ehkä taaperokaan (tässäkin on eroja), niin selkäosa käännetään. Vaikka jalat vapautuvat ja liikkumista ei enää rajoiteta niin paljoa, ei SULO-tuoli ole kiipeilyteline (HUOM! Ei myöskään mikään keittiöjakkara…).

Selkäosa tarjoaa vielä hyvää tukea pienelle ihmiselle, samalla suoden hänelle motorista haastetta ja onnistumista, kun tuoliin saa kavuta ihan itse.

Sivusuunnassa selkäosa tarjoaa myös hyvää tukea ja moni isompikin tykkää käyttää selkänojaa, koska se on niin mukava.

Tässä ollaan koululaisia

Faktahan on, että lapset kasvavat a i v a n liian nopeasti. Pian keskivartalolihakset ovat tottuneet ja harjaantuneet pitämään kropan istuessa suorassa ja paikallaan (toki jos niin halutaan olla, mutta se on eri juttu se…). Silloin selkäosa voidaan irroittaa.

Ruuvien paljastuessa, niiden suojaksi saa erillisen suojalätkän (alla kuvassa).

SULO-tuoli toimii sitten siellä opiskelijakämpässäkin. Kropasta riippuen – jos ei muuta niin yöpöytänä ja vierastuolina.

MITAT

SULO-tuolin istuinkorkeus on nk. seniorituolin korkeus (ja siksi se toimii vauvasta vaariin) 50 cm. Taivuteselkänojan yläreuna nousee 76 cm asti. SULO-tuoli painaa 8 kiloa.